Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

17.02.2023

Uusi televisio yhdistää sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdestä paketista. LG OLED Flex mahdollistaa litteästä näytöstä kaarevaan siirtymisen yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella.

Uuden sukupolven OLED-televisio on varustettu hyvällä, pelaamisen vaatimalla kuvanlaadulla ja täysillä peliominaisuuksilla. Tämä tuote kokoaa molempien näyttötyyppien hyödyt yhteen tuotteeseen.

OLED:n ominaisuudet, kuten lähes ääretön musta ja eloisa värintoisto, ovat tehneet paneelityypistä suositun pelaajien keskuudessa. OLED Flex lisää kokonaisuuteen nopean, 0,1 millisekunnin vasteajan sekä äärimmäisen lyhyen syöttöviiveen. Kaareva näyttö takaa paremman uppoutumisen pelimaailmaan.

Tämä televisio tarjoaa sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdessä paketissa. Kaareva näyttö mahdollistaa suoraan näyttöön verrattuna aivan eri tasoisen uppoutumisen pelimaailmaan, mutta aina on tilanteita, joissa kaarevuus ei ole paras vaihtoehto. Television katselussa sekä useamman pelatessa samaan aikaan, laite tarjoaa suoran näytön.

Taipuvan television kaukosäätimeen on mahdollista esiasettaa kaksi kaarevuusastetta, jolloin näiden välillä vaihtaminen käy yhdellä napin painalluksella. Kaarevuuden lisäksi korkeutta ja kallistusta voidaan säätää manuaalisesti, mikä takaa entistä paremman ergonomian. Näytön kallistuskulma on 10 astetta ylös ja 5 astetta alas päin. Korkeuden säätöväli on 140 millimetriä.

Lisätiedot: www.lg.com/fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #ilmastointi #kotona #lämmitys  

Ilmalämpöpumpun käytössä ja huollossa on omat niksinsä

Ilmalämpöpumppu lämmittää tehokkaasti ja auttaa pienentämään kodin energiakuluja. Edellytyksenä kuitenkin on, että laitetta käytetään sekä huolletaan oikein.

#kotona #viihde-elektroniikka  

Kunnon telkku leffamaratooneihin

Syksyn lähestyessä on aika katsastaa televisiotarjontaa ja miettiä olisiko aika hankkia uusi virtapihi 65-tuumainen televisio? Televisioiden virrankulutusta ollaan myös rajoittamassa.

#kotona #lämmitys #sisustus #valaistus  

Parvekkeen tai terassin käyttökausi pitenee lämmityksellä

Parvekkeen tai terassin käyttökausi pitenee panostamalla hyvään lattiaeristykseen, lasitukseen ja säteilylämmitykseen. Riittävän tehokas infrapunalämmitin on toimiva ja energiatehokas ratkaisu, jos parvekkeesta haluaa nauttia viileämmälläki...

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #viihde-elektroniikka #astettaalemmas #energiansäästö #hyvinvointi #lämpö #piha #sähkönsäästö #testi #valaistus #ilmastointi #vapaalla #puutarha #sisustus #sähkö #sähköpula #lämmitys #aurinko #aurinkopaneeli #pääsiäinen #kaukolämpö #sähköpalo #energiantuotanto #työ #tulevaisuus #sähköasennukset #sähkögrilli #osaaminen #sähkönsiirto #kesämökki #sähköinen liikenne #sähköverkko #hiilijalanjälki #sähköhammasharja #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #sähköauto #kolumni #ilmastonmuutos #sahkolasku