Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

17.02.2023

Uusi televisio yhdistää sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdestä paketista. LG OLED Flex mahdollistaa litteästä näytöstä kaarevaan siirtymisen yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella.

Uuden sukupolven OLED-televisio on varustettu hyvällä, pelaamisen vaatimalla kuvanlaadulla ja täysillä peliominaisuuksilla. Tämä tuote kokoaa molempien näyttötyyppien hyödyt yhteen tuotteeseen.

OLED:n ominaisuudet, kuten lähes ääretön musta ja eloisa värintoisto, ovat tehneet paneelityypistä suositun pelaajien keskuudessa. OLED Flex lisää kokonaisuuteen nopean, 0,1 millisekunnin vasteajan sekä äärimmäisen lyhyen syöttöviiveen. Kaareva näyttö takaa paremman uppoutumisen pelimaailmaan.

Tämä televisio tarjoaa sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdessä paketissa. Kaareva näyttö mahdollistaa suoraan näyttöön verrattuna aivan eri tasoisen uppoutumisen pelimaailmaan, mutta aina on tilanteita, joissa kaarevuus ei ole paras vaihtoehto. Television katselussa sekä useamman pelatessa samaan aikaan, laite tarjoaa suoran näytön.

Taipuvan television kaukosäätimeen on mahdollista esiasettaa kaksi kaarevuusastetta, jolloin näiden välillä vaihtaminen käy yhdellä napin painalluksella. Kaarevuuden lisäksi korkeutta ja kallistusta voidaan säätää manuaalisesti, mikä takaa entistä paremman ergonomian. Näytön kallistuskulma on 10 astetta ylös ja 5 astetta alas päin. Korkeuden säätöväli on 140 millimetriä.

Lisätiedot: www.lg.com/fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#aurinko #aurinkopaneeli #energiatehokkuus #kotona #turvallisuus  

Aurinkopaneelien sijoittelussa huomioitava kiinteistöjen huoltotyöt

Katoille asennetut aurinkosähköjärjestelmät näkyvät myös muiden alojen toimijoiden arjessa, kun paneelit yleistyvät niin pientalojen kuin suurempienkin kiinteistöjen katoilla ja läheisyydessä. Katoilla tehtävät huoltotyöt on mahduttava teke...

#energiatehokkuus #energiavinkki #kotona #lämpö  

Talojen energiaremontit kannattavat

Talojen energiatehokkuus ja energiaremontointi on viime päivinä puhuttanut ympäri Eurooppaa. Mitä iäkkäämpi talo, sitä varmemmin löytyy remonttitarvetta, on sitten kyse omakoti-, rivi- tai kerrostalosta. Uudehkossakin talossa voi olla tarve...

#energiansäästö #energiatehokkuus #energiavinkki #kotona  

Puhtaat ikkunat vaikuttavat energiankulutukseen

Kevät on tulossa ja päivä pitenee. Usein sanotaan ikkunoiden jopa lisäävän energiankulutusta, mutta ne voivat valoisana ja auringonpaisteisena aikana myös laskea lämmön ja sähkön kulutusta.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #astettaalemmas #viihde-elektroniikka #energiansäästö #sähkönsäästö #hyvinvointi #testi #lämpö #piha #ilmastointi #vapaalla #valaistus #puutarha #sisustus #sähköpula #sähkö #pääsiäinen #kaukolämpö #sähköpalo #lämmitys #työ #sähköasennukset #osaaminen #sähkögrilli #sähkönsiirto #aurinkopaneeli #kesämökki #sähköverkko #hiilijalanjälki #sähköhammasharja #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #kolumni #tulevaisuus #aurinko #ilmastonmuutos #sahkolasku