Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

Televisio napin painalluksella suorasta kaarevaksi

17.02.2023

Uusi televisio yhdistää sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdestä paketista. LG OLED Flex mahdollistaa litteästä näytöstä kaarevaan siirtymisen yhdellä kaukosäätimen napin painalluksella.

Uuden sukupolven OLED-televisio on varustettu hyvällä, pelaamisen vaatimalla kuvanlaadulla ja täysillä peliominaisuuksilla. Tämä tuote kokoaa molempien näyttötyyppien hyödyt yhteen tuotteeseen.

OLED:n ominaisuudet, kuten lähes ääretön musta ja eloisa värintoisto, ovat tehneet paneelityypistä suositun pelaajien keskuudessa. OLED Flex lisää kokonaisuuteen nopean, 0,1 millisekunnin vasteajan sekä äärimmäisen lyhyen syöttöviiveen. Kaareva näyttö takaa paremman uppoutumisen pelimaailmaan.

Tämä televisio tarjoaa sekä suoran että kaarevan näytön hyödyt yhdessä paketissa. Kaareva näyttö mahdollistaa suoraan näyttöön verrattuna aivan eri tasoisen uppoutumisen pelimaailmaan, mutta aina on tilanteita, joissa kaarevuus ei ole paras vaihtoehto. Television katselussa sekä useamman pelatessa samaan aikaan, laite tarjoaa suoran näytön.

Taipuvan television kaukosäätimeen on mahdollista esiasettaa kaksi kaarevuusastetta, jolloin näiden välillä vaihtaminen käy yhdellä napin painalluksella. Kaarevuuden lisäksi korkeutta ja kallistusta voidaan säätää manuaalisesti, mikä takaa entistä paremman ergonomian. Näytön kallistuskulma on 10 astetta ylös ja 5 astetta alas päin. Korkeuden säätöväli on 140 millimetriä.

Lisätiedot: www.lg.com/fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #hyvinvointi #kodinkone #kotona #resepti  

Nokkonen on maistuvaa superfoodia

Nokkosen tunnistaa helposti ja se on kätevästi leikattavissa mukaan kotikeittiöön. Nokkonen muistuttaa maultaan vähän pinaattia. Lempeä nokkonen sopii esimerkiksi lettuihin ja piirakoihin.

#energiatehokkuus #kodinkone #kotona #ympäristö  

Fiksua vaatehuoltoa

Vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyyn mukaan laitamme pesukoneeseen vaatteita, jotka eivät sinne kuulu. Pesukoneelle on hyviä vaihtoehtoja. Vaatehuollon voi tehdä myös energiapihisti ja ekologisilla menetelmillä.

#energiatehokkuus #kotona #laiteuutuudet #viihde-elektroniikka  

Älyä teräväpiirtoviihteeseen

Tekoäly on mukana myös viihde-elektroniikassa. Samsung Neo QLED 4K QN95D sisältää NQ4 AI Gen2 -suorittimen, joka edustaa Samsungin parasta teknologiaa tekoälypohjaisissa 4K-televisioissa.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #viihde-elektroniikka #energiansäästö #astettaalemmas #hyvinvointi #lämpö #piha #sähkönsäästö #vapaalla #testi #valaistus #sähkö #ilmastointi #puutarha #sisustus #lämmitys #sähköpula #kaukolämpö #energiantuotanto #pääsiäinen #aurinko #aurinkopaneeli #tulevaisuus #osaaminen #sähköpalo #sähköasennukset #sähkögrilli #työ #sähkönsiirto #kinkkutemppu #kesämökki #sähköinen liikenne #sähköverkko #hiilijalanjälki #sähköhammasharja #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #sähköauto #kolumni #ympäristö #ilmastonmuutos #sahkolasku