#resepti
Kesän kukkaloisto ja villiyrtit ihastuttavat ruoissa
Ruokapöytään saa kukkasista ripauksen sadun henkeä, aimo annoksen luontoa, ihania makuelämyksiä ja myös mielen hyvinvointia.
Tee itse terveellinen mämmi pääsiäiseksi
Mämmi, tuo suomalaisen pääsiäisen kummajainen on terveellinen herkku. Itse valmistaen se on parhaimmillaan ja se kannattaa tehdä ajoissa. Parasta se on muutama päivä valmistamisen jälkeen.
Lempeänmakuinen marenki kruunaa jälkiruoat
Marenki on valloittavan kevyt, kaunis ja kuohkea herkku. Marenkia on kolmea eri tyyppiä: ranskalainen, sveitsiläinen ja italialainen. Kotikeittiössä sen valmistaminen onnistuu mainiosti.
Kuplatee on helmeilevä juoma myös joulunaikaan
Kuplatee, pallerotee tai Bubble Tea. Maailmaa valloittavalla juomalla on monta nimeä. Talviseksi ja joulunajan herkuksi kuplatee muuntuu helposti. Tuunaa tee inkiväärillä, kardemummalla tai vaikkapa glögillä.
Herkullinen kaalikausi jatkuu lokakuun lopulle
Kaalinviljelijäsuvun eli Lindströmien ruokapöydässä on tarjolla päivittäin oman tilan kaalia. Pääruokana tai lisukkeena. Keräkaalit, kukkakaalit ja parsakaalit ovat ihastuttavia raaka-aineita perinteisille tai eksoottisille herkuille. Kaaliruokia on edullista ja helppo valmistaa liedellä.
Punaposki puolukka piristää syksyä
Suomalaiset ovat löytäneet uusia tapoja käyttää puolukkaa. Marjojen sisältämillä polyfenoleilla saattaa olla monia terveysvaikutuksia.