#kotona #energiavinkki #turvallisuus #kodinkone #laiteuutuudet #energiatehokkuus #vapaalla #resepti #ilmastonmuutos #sähköauto #verkkopalvelu #kolumni #sähkö #lämpö #viihde-elektroniikka #työ #kesämökki #piha #puutarha #hyvinvointi #kaukolämpö #sähköinen liikenne #osaaminen #testi #sähköverkko #energiantuotanto #ilmastointi #sähkönsiirto #energiapolitiikka #pääsiäinen #tulevaisuus #valaistus #sisustus #sähköasennukset #sähköpyörä #hiilijalanjälki #sähköpalo #lämmitys #datahub #moottorilämmitys #sahkolasku #sähkögrilli #sähkövero #Laskiainen #sähköpotkulauta #sähköhammasharja #ystävänpäivä #sähkölentokone

#resepti

Pikkelöity punasipuli on kotikokin helposti valmistuva herkku
Artikkeli 11.08.2022

Punasipulin maku voi tuntua raakana hapokkaan kitkerältä, mutta pikkelöitynä se on suorastaan taivaallista. Makuelämyksessä toteutuvat kotikokin toiveet – eli hyvää, halpaa, nopeasti valmistuvaa ja vielä kerran – ihan taivaallisen hyvää herkkua.

Kesän kukkaloisto ja villiyrtit ihastuttavat ruoissa
Artikkeli 23.05.2022

Ruokapöytään saa kukkasista ripauksen sadun henkeä, aimo annoksen luontoa, ihania makuelämyksiä ja myös mielen hyvinvointia.

Tee itse terveellinen mämmi pääsiäiseksi
Artikkeli 05.04.2022

Mämmi, tuo suomalaisen pääsiäisen kummajainen on terveellinen herkku. Itse valmistaen se on parhaimmillaan ja se kannattaa tehdä ajoissa. Parasta se on muutama päivä valmistamisen jälkeen.

Lempeänmakuinen marenki kruunaa jälkiruoat
Artikkeli 17.02.2022

Marenki on valloittavan kevyt, kaunis ja kuohkea herkku.  Marenkia on kolmea eri tyyppiä: ranskalainen, sveitsiläinen ja italialainen. Kotikeittiössä sen valmistaminen onnistuu mainiosti.

Kuplatee on helmeilevä juoma myös joulunaikaan
Artikkeli 19.11.2021

Kuplatee, pallerotee tai Bubble Tea. Maailmaa valloittavalla juomalla on monta nimeä. Talviseksi ja joulunajan herkuksi kuplatee muuntuu helposti. Tuunaa tee inkiväärillä, kardemummalla tai vaikkapa glögillä.

Herkullinen kaalikausi jatkuu lokakuun lopulle
Artikkeli 16.09.2021

Kaalinviljelijäsuvun eli Lindströmien ruokapöydässä on tarjolla päivittäin oman tilan kaalia. Pääruokana tai lisukkeena. Keräkaalit, kukkakaalit ja parsakaalit ovat ihastuttavia raaka-aineita perinteisille tai eksoottisille herkuille. Kaaliruokia on edullista ja helppo valmistaa liedellä.