#kesämökki #kotona #turvallisuus

Muista ainakin nämä jättäessäsi kotisi tyhjäksi

Kun lomalle lähtö tai siirtyminen etätöihin loma-asunnolle lähestyy, ei kannata unohtaa kodin laittamista kuntoon poissaolon ajaksi. Huomioimalla muutaman asian, voit välttyä ikäviltä ylläty...

Lue lisää

#kodinkone #kotona #testi

Leivinpaperilla suojaat astiat ja sähkölaitteet

Leivinpaperi on hyvä apulainen päivittäisessä ruuanlaitossa. Leivinpaperi vähentää tiskaustarvetta ja suojaa kodinkoneita. Työtehoseura testasi leivinpapereita ja löysi niistä eroja.

Lue lisää

#kotona #viihde-elektroniikka

Vanha tietokone voi olla aarre

Keräilijä Ari Tommiska matkaa vanhojen laitteiden ja retropelien avulla aikaan, jolloin elämämme muuttui.

Lue lisää

#ilmastointi #ilmastonmuutos #kotona

Luvassa lämpenevää

Moni suomalaiskoti muuttuu helteellä tukalan kuumaksi. Onneksi tarjolla on myös helpotusta.

#sähköinen liikenne #sähköpyörä

Tavarapyörien suosio nousussa kaupungeissa

Liikkuminen monipuolistuu liikenteen sähköistyessä. Myös kaksipyöräiset sähköistyvät ja uudet laitteet löytävät tiensä kaduille. Tavarapyörät ovat yhä tavallisempi näky myös Suomessa, niin vapaa-ajalla kuin yrityskäytössä.

#sähköinen liikenne #sähköpyörä

Perheelle, tavaroille ja lähes kaikelle sopiva polkupyörä

Laatikkopyörä on toimiva ratkaisu lapsiperheille. Sillä kulkevat niin lapset kuin tavarat kotiovelta päiväkodin tai koulun ovelle ja helposti myös kaupan kautta. Tästä tulee myös yksi pyörätyypin nimistä, perhepyörä. Perhepyörällä lapsi kul...

#video

Akkusaha on selvästi samankokoista ja tehoista polttomoottorikäyttöistä moottorisahaa nopeampi sekä käyttökustannuksiltaan edullisempi polttoaineen ja huoltojen osalta.

#video

Puunhoitajat käyttävät mieluummin akkukäyttöisiä puunhoitokoneita, kuten moottorisahoja. Keskellä asutusta toimittaessa parasta niissä on varmatoimisuus, nopeus, äänettömyys ja päästöttömyys.