#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #turvallisuus #kodinkone #vapaalla #laiteuutuudet #resepti #viihde-elektroniikka #sähkö #kolumni #sähköauto #verkkopalvelu #sähköverkko #ilmastonmuutos #lämpö #sähköinen liikenne #hyvinvointi #työ #energiansäästö #piha #astettaalemmas #tulevaisuus #osaaminen #kaukolämpö #energiantuotanto #puutarha #sähkönsiirto #kesämökki #sähkönsäästö #testi #ympäristö #lämmitys #ilmastointi #valaistus #sähköpula #sisustus #hiilijalanjälki #pääsiäinen #aurinkopaneeli #aurinko #energiapolitiikka #sähköasennukset #toimitusvarmuus #moottorilämmitys #datahub #sahkolasku #sähköpalo #sähköpyörä #tekoäly #Laskiainen #sähkögrilli #sähköpotkulauta #sähkövero #sähköhammasharja #ystävänpäivä #sähkölentokone #kotivara #kinkkutemppu

#toimitusvarmuus

Suomi tarvitsee toimivat sähköverkot
Artikkeli 15.09.2023

Uutisissa ja asiantuntijoiden puheissa vilahtelevat energiamurros, energiakriisi ja puhdas siirtymä. Näistä ei selvitä ilman toimivia sähköverkkoja ja juuri toimivien sähkö- ja lämpöverkkojen ansiosta viime talven kriisistä selvittiin meillä useita Euroopan maita paremmin. Toimiva energiainfra on kilpailuetu ja se tuo myös turvaa.

Sähkön toimitusvarmuuteen pitää panostaa
Artikkeli 21.02.2023

Suomalaisten energia-asenteita selvitettäessä on sähkön toimitusvarmuus noussut tärkeäksi tekijäksi. Energia-asennetutkimuksessa jopa 60 prosenttia vastaajista oli sitä mieltä, että toimitusvarmuuteen kannattaa panostaa, vaikka se nostaisi sähköverkkopalveluiden kustannuksia.