#kotona #energiavinkki #laiteuutuudet #ilmastonmuutos #kodinkone #resepti #energiatehokkuus #turvallisuus #sähköauto #verkkopalvelu #kolumni #vapaalla #viihde-elektroniikka #hyvinvointi #lämpö #sähkö #kaukolämpö #työ #osaaminen #testi #puutarha #kesämökki #piha #sähköverkko #energiantuotanto #pääsiäinen #hiilijalanjälki #moottorilämmitys #lämmitys #Laskiainen #sähkönsiirto #energiapolitiikka #sähkövero #sisustus #valaistus #tulevaisuus #sähköpyörä #ilmastointi #ystävänpäivä #sähköasennukset #sähköpotkulauta #sähköhammasharja #sähkölentokone #sähköpalo #sähkögrili

#kotona

Kodintekniikkakauppa kasvussa
Artikkeli 17.05.2021

Kodinkoneiden kauppa on käynyt vilkkaana alkuvuonna. Ei ole sama, millaisia laitteita ostat. Ostohetkellä kannattaa paneutua muiden ominaisuuksien lisäksi myös laitteiden sähkönkulutukseen ja huollettavuuteen.

Aurinkosuojaus vähentää viilennyksen tarvetta ja säästää energiaa
Artikkeli 07.05.2021

Aurinkosuojauksella on merkittävä vaikutus asunnon sisätilojen ja lasitetun parvekkeen tai terassin käyttömukavuuteen. Kun kesäaurinko porottaa lasin läpi, nousee sisätilan lämpö epämukavan korkeaksi ja saa meidät kaipaamaan viilennystä. Aurinkosuojaus vähentää viilennyksen tarvetta ja tekee sisätiloista miellyttävämmät oleskella.

Huonekalujen kunnostus tukee kestävää kehitystä
Artikkeli 21.04.2021

Yhä useampi haluaa antaa joko omalle tai kierrätetylle huonekalulle uuden elämän. Huonekalujen kunnostuksessa kohtaa kestävä kehitys ja ekologiset arvot. Samalla saadaan omaa, persoonallista ilmettä sisustukseen.

Vedenkäyttö vähentynyt, mutta erot ovat suuret
Artikkeli 19.04.2021

Suomalaisten vedenkäyttö on vähentynyt. Erot erilaisten kotitalouksien ja henkilöiden välillä ovat kuitenkin suuret. Vedenkäyttöön vaikuttavat elämäntilanne ja tottumukset sekä myös se miten vedestä maksetaan.

Puhtaat ikkunat tuovat valoa ja lämpöä
Artikkeli 09.04.2021

Kevään edetessä ovat auringonsäteet mukana arjessamme entistä useammin. Nyt on ikkunan pesun aika. Puhtaat ikkunat ja niistä sisään pääsevät auringonsäteet vähentävät keinovalon tarvetta ja tuovat myös paremmin mukavaa lämpöä kotiin.

Sähkönsyötön häiriöttömyys on helppo varmistaa
Artikkeli 06.04.2021

Kodit täyttyvät monipuolisesta, elämistä helpottavasta tekniikasta. Myös vaativat etätyöt tuovat tarpeita, joissa häiriötön sähkönsyöttö on tärkeää. Sähkönsyötön häiriöt on helppo minimoida itse, talo- tai asuntokohtaisesti.