#energiavinkki #kotona #kodinkone #laiteuutuudet #energiatehokkuus #turvallisuus #resepti #vapaalla #ilmastonmuutos #sähköauto #kolumni #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #lämpö #hyvinvointi #testi #työ #osaaminen #puutarha #kesämökki #kaukolämpö #sähkö #valaistus #piha #hiilijalanjälki #tulevaisuus #sisustus #energiapolitiikka #energiantuotanto #lämmitys #sähköhammasharja #sähköasennukset #sähköpotkulauta #ilmastointi #sähkölentokone #sähköpyörä #moottorilämmitys #sähköpalo #sähkögrili

#kotona

Kinkkurasva tukkii viemärin – vie rasva kierrätykseen
Artikkeli 18.12.2020

Kinkunpaisto on suosittu jouluperinne. Paistopuuhissa on hyvä muistaa, että kinkkurasvaa ei saa kaataa viemäriin. Paistorasva on sitkeä vieras putkistossa ja nopeuttaa viemärin tukkeutumista.

Makeaa joulua!
Artikkeli 17.12.2020

Joulu syntyy yhdessä leipomalla. Liisa Westerberg kehottaa keittiössä luovuuteen ja rohkeuteen; vanhoja klassikkojakin saa päivittää.

Näin kierrätetään joulunajan pakkaukset!
Artikkeli 09.12.2020

Joulunaika tuo monelle iloa, herkkuja ja lahjoja – samalla se tuo koteihin myös normaalia enemmän pakkausjätettä. Pakkausten palauttamisessa kannattaa ennakoida ruuhkat myös eko- ja kierrätyspisteillä. Pakkaukset voi kierrättää hyvissä ajoin tai vasta pyhien jälkeen.

Jos pimeä arki painaa: Kysy, miten minä voin?
Artikkeli 01.12.2020

Oman arjen sujuminen, väsymyksen tiedostaminen ja omien tunnetilojen havainnointi on vuoden pimeinä aikoina tärkeää. Itseltään voi kysyä: miten minä voin? 

Hämärän aika koettelee kasveja
Artikkeli 30.11.2020

Nyt on aika hankkia kasveille kunnon valaistus, josta on toki iloa muutenkin. Yhä useimmat ovat innostuneet viher- ja hyötykasvien hoitamisesta ja kasvit tuovat positiivista energiaa koteihin.

Joululahjavinkit 2020:Kodin pienet sähkölaitteet ovat mainioita lahjaksi ja koko perheen iloksi.
Artikkeli 26.11.2020

Yleiskoneet, monipuoliset kahvinkeittimet erikoiskahvien tekemiseen tai nuorison suursuosikki Airfryer-keitin voivat olla lahjalistalla.