#kotona #energiavinkki #turvallisuus #kodinkone #laiteuutuudet #energiatehokkuus #ilmastonmuutos #sähköauto #resepti #vapaalla #verkkopalvelu #kolumni #sähkö #viihde-elektroniikka #lämpö #kesämökki #piha #kaukolämpö #puutarha #hyvinvointi #sähköinen liikenne #työ #osaaminen #testi #sähköverkko #sähkönsiirto #energiapolitiikka #energiantuotanto #pääsiäinen #tulevaisuus #valaistus #ilmastointi #sisustus #sähköasennukset #sähköpyörä #hiilijalanjälki #sähköpalo #lämmitys #datahub #moottorilämmitys #sahkolasku #sähkövero #Laskiainen #sähköpotkulauta #sähkögrilli #sähköhammasharja #ystävänpäivä #sähkölentokone

#kotona

Luvassa lämpenevää
Artikkeli 23.05.2022

Moni suomalaiskoti muuttuu helteellä tukalan kuumaksi. Onneksi tarjolla on myös helpotusta.

Vanhojen valaisimien loisto ei himmene
Artikkeli 23.05.2022

Paavo Tynellin valaisimet ovat nykyään halutuinta suomalaista designia.

Kesän kukkaloisto ja villiyrtit ihastuttavat ruoissa
Artikkeli 23.05.2022

Ruokapöytään saa kukkasista ripauksen sadun henkeä, aimo annoksen luontoa, ihania makuelämyksiä ja myös mielen hyvinvointia.

Muista ainakin nämä jättäessäsi kotisi tyhjäksi
Artikkeli 23.05.2022

Kun lomalle lähtö tai siirtyminen etätöihin loma-asunnolle lähestyy, ei kannata unohtaa kodin laittamista kuntoon poissaolon ajaksi. Huomioimalla muutaman asian, voit välttyä ikäviltä yllätyksiltä kotiin palatessasi.

Kesä tuo pastellisävyt takaisin sisustukseen
Artikkeli 23.05.2022

Taisimme tottua juuri lähes valkoiseen ja teollisuushenkiseen sisustukseen. Nyt värit palaavat. Skandinaavisen värimaailman kulta-aika on kestänyt jo vuosia ja pitää yhä pintansa valkoisen, hiekan ja harmaan sävyissä. Värimaailman laajeneminen on jo kuitenkin rantautunut ja jos oikein trendikkäästi haluaa sisustaa, niin nyt on aika kaivaa itsestä pienikin romantikko esiin.

Kodin tekstiilit kannattaa puhdistaa säännöllisesti
Artikkeli 20.05.2022

Kodin tekstiilit ja etenkin matot ovat sisustuksessa yhä tärkeämpiä ja moni vaihtaa mattoja sesongin mukaan. Siivottavaa pinta-alaa voi tulla paljon myös tekstiileistä.