#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #turvallisuus #kodinkone #laiteuutuudet #vapaalla #resepti #viihde-elektroniikka #kolumni #verkkopalvelu #sähköauto #sähkö #ilmastonmuutos #lämpö #sähköverkko #astettaalemmas #piha #sähköinen liikenne #energiansäästö #hyvinvointi #sähkönsiirto #työ #kaukolämpö #puutarha #sähkönsäästö #kesämökki #energiantuotanto #osaaminen #testi #tulevaisuus #ilmastointi #sähköpula #valaistus #lämmitys #sisustus #aurinko #pääsiäinen #aurinkopaneeli #energiapolitiikka #hiilijalanjälki #toimitusvarmuus #sähköasennukset #ympäristö #moottorilämmitys #datahub #sahkolasku #sähköpyörä #sähköpalo #Laskiainen #tekoäly #sähkögrilli #sähköpotkulauta #sähkövero #ystävänpäivä #sähkölentokone #sähköhammasharja #kotivara

#vapaalla

Kesäapteekki mukaan lomalle
Artikkeli 19.05.2023

Kesäloman lähestyessä kannattaa päivittää rokotukset, lääkekaapin sisältö ja varata lomalle mukaan tärkeimmät tuotteet. Ja toivottavasti vanha sanonta pitää paikkansa – kun on varautunut, niin ehkä ei mitään ikävää satukaan. Pienille haavereille on kuitenkin aina riskinsä. Tekevälle sattuu.

Kuntien yhteinen e-kirjasto aukeaa 2024 alussa: Äänikirjat toimivat myös iltasatuina
Artikkeli 17.02.2023

Äänikirjojen kuuntelu tai e-kirjan lukeminen on aivan yhtä hyvä ja arvokas tapa käyttää kirjallisuutta kuin painetun kirjan lukeminen. Kaikille formaateille on oma aikansa ja paikkansa. Esimerkiksi matkustaessa e- ja äänikirjat ovat todella käteviä.

Linnut opettavat pysähtymään ja katsomaan
Artikkeli 17.02.2023

Lintuharrastus tarjoaa monipuolisia luontoelämyksiä. Sen myötä ympäristöään oppii myös havainnoimaan aivan uudella tavalla.

Saunassa mieli lepää
Artikkeli 21.11.2022

Aivotutkija Katri Saarikiven mielestä saunan lauteilla ei tarvitse välttämättä puhua mitään. Toisaalta ympäristö on otollinen syvällisillekin keskusteluille.

Parempia älylaseja pelaajille
Artikkeli 21.11.2022

Älylasit kevenevät ja kuvan tarkkuus kasvaa. Mutta onko älylaseille vielä muuta käyttöä kuin tarjota näyttäviä pelielämyksiä?

Silmukasta neulomisen koukkuun: Neulominen valloittaa nyt nuoret ja vanhat
Artikkeli 18.11.2022

Tiesitkö jo mikä on Riddari, Strömsö tai vaikkapa lisenssillä suojattu logo-neule? Moni on jo hurahtanut myönteisesti neulomiseen ja etenkin huikean upeat islantilaistyyliset neulepuserot ja suloiset muhkupipot valloittavat nyt sydämiä. Sarjaneuloja saa huikean avun neulekoneesta.