#energiavinkki #kotona #kodinkone #laiteuutuudet #energiatehokkuus #turvallisuus #resepti #vapaalla #ilmastonmuutos #sähköauto #kolumni #verkkopalvelu #viihde-elektroniikka #lämpö #hyvinvointi #testi #työ #osaaminen #puutarha #kesämökki #kaukolämpö #sähkö #valaistus #piha #hiilijalanjälki #tulevaisuus #sisustus #energiapolitiikka #energiantuotanto #lämmitys #sähköhammasharja #sähköasennukset #sähköpotkulauta #ilmastointi #sähkölentokone #sähköpyörä #moottorilämmitys #sähköpalo #sähkögrili

#turvallisuus

Muista suojata oma digitaalinen identiteettisi
Artikkeli 19.01.2021

Digitaalinen identiteetti on nykyään yksi tärkeimmistä omaisuuksistamme. Mutta kuinka suojata sitä arjen askareissa, esimerkiksi tietokonetta tai puhelinta käyttäessämme? Digitaalista identiteettiä pitäisi huoltaa ja suojata vähintään yhtä hyvin kuin huolehdimme liikenneturvasta. Maailmalta löytyy jo vakuutustuotteita tähän tarpeeseen, mutta Suomesta melko vähän.

Käytä sähköä turvallisesti ja tehokkaasti juhlakaudella
Artikkeli 14.12.2020

Joulun alla voi ilmetä myös pieniä sähköongelmia. Sulakkeita voi palaa, viimevuotinen valosarja ei toimikaan tai pistorasioita onkin liian vähän. Sähkövikoja ei kannata yrittää korjata itse. On turvallisempaa kääntyä ammattilaisen puoleen.

Lämmitä auto energiatehokkaasti ja turvallisesti
Artikkeli 30.11.2020

Esilämmitetystä autosta tulee mahdollisimman vähän pakokaasuja omaan ja naapurien pihaan. Esilämmitys säästä polttoainetta ja vähentää päästöjä. Lämmitys parantaa myös turvallisuutta, kun liikkeelle päästään huurteettomin lasein. Lämmityksen harkitsematon käyttö lisää turhaa sähkönkulutusta.

Tervetuloa valoisa joulu
Artikkeli 26.11.2020

Joulu on taas ovella. Tänä vuonna joulua vietetään pitkälti kotona ja pukinkontin sisältöä mietitään monessa kodissa leppoisan kotoilun ja ulkoilun näkökulmasta. Joulussa on jännitystä – ja upeaa sähköistä tunnelmaa.

Valoa pimeneviin iltoihin
Artikkeli 24.09.2020

Taskulamput ovat akkujen ja led-tekniikan ansiosta entistä valovoimaisempia. Ladattava laite on myös ympäristöystävällinen valinta.

Varmista turvallisuus aurinkosähköjärjestelmää valitessasi
Artikkeli 07.09.2020

Aurinkosähköjärjestelmät, eli aurinkovoimalat, ovat yleistyneet voimakkaasti viime vuosina. Järjestelmien koot vaihtelevat yritysten laajoista järjestelmistä kotien, mökkien ja kulkuneuvojen järjestelmiin. Järjestelmiä hankittaessa kannattaa varmistaa, että asennus tehdään oikein. Esimerkiksi oma sähköyhtiö on turvallinen kumppani aurinkovoimalan hankinnassa.