Vähemmän jätettä keittiöstä
16.09.2021
Ruokahävikki on maailman kolmanneksi suurin CO2-päästöjen aiheuttaja. Yksi keino vähentää hiilidioksidipäästöjä on muuttaa tapaa, jolla käytämme ruokatarvikkeita ja hävitämme jätteitä.
Sagen pieni keittiökompostori muuttaa kotitalousjätteen hajuttomaksi ja kuivatuksi ekokompostiksi alle 4 tunnissa. Se kuivaa, jauhaa, jäähdyttää ja tiivistää ruoka- ja muut keittiöjätteesi hajuttomaksi kompostiksi.
Painat vain nappia ja hiilisuodatusjärjestelmä poistaa hajut sekä työstää ravinteikasta ja ilmaista multaa kasvimaallesi tai huonekasveillesi. Kaikki tämä tapahtuu pienessä säiliössä sinun keittiössäsi. Samalla keittiöjätteen määrä vähenee jopa yli 80 prosenttia, jolloin sinun tarvitsee viedä roskia ulos entistä harvemmin.
Laitteen hinta on noin 459 euroa.
Lisätietoja: www.witt.fi
Kommentit
Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!
#energiatehokkuus #energiavinkki #ilmastointi #kotona
Panostus energiatehokkuuteen on tuottava investointi
Panostus energiatehokkuuteen on tuottava investointiIlmastointi ei kiinteistöissä ole useinkaan ajan tasalla. Suomalaisista kiinteistöistä yli 70 prosentissa on käytössä vanhentunut ilmanvaihtojärjestelmä. Vanhentunut laitekanta kuluttaa en...
#energiatehokkuus #energiavinkki #kotona
Kestävämpi joulu
Joulu on monelle yltäkylläisyyden, yhdessäolon ja muistamisen juhlaa. Joulunakin on hyvä muistaa ekologisuus sekä kestävyys ja panostaa aineettomiin lahjoihin, välttää turhaa joulukrääsää ja käyttää energiaa järkevästi.
#energiatehokkuus #energiavinkki #kotona
Joulunaika aiheuttaa monelle piikin sähkönkäyttöön
Joulun valot, perinteisten ruokien valmistaminen ja muut jouluperinteet kuten joulusauna saavat monessa kodissa aikaan piikin sähkön kulutuksessa. Suunnittelemalla ja keskittämällä saa jo säästöjä aikaan.