Vaikuttavaa äänentoistoa kesän juhliin

Vaikuttavaa äänentoistoa kesän juhliin

16.05.2023

Sony julkisti uuden SRS-XV800-bilekaiuttimen, joka on suunniteltu juhlia varten.

Olipa käyttäjä sitten järjestämässä eeppisiä juhlia tai nauttimassa suosikkielokuvien tai sarjojen katselusta, kaiutin tarjoaa voimakkaan, huoneen täyttävän äänentoiston riippumatta siitä, mitä ja missä kuunnellaan.

SRS-XV800:ssa on Omni-directional Party Sound -äänentoisto, joka kuljettaa voimakkaan äänen tilan jokaiseen nurkkaan. Sisäänrakennetun riittoisan akun ansiosta kuunteluaika on jopa 25 tuntia. Jos kaiuttimesta loppuu akku, pikalatauksella saa 10 minuutissa kolme tuntia lisää soittoaikaa.

Lisätiedot: www.sony.net


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #hyvinvointi #kodinkone #kotona #resepti  

Nokkonen on maistuvaa superfoodia

Nokkosen tunnistaa helposti ja se on kätevästi leikattavissa mukaan kotikeittiöön. Nokkonen muistuttaa maultaan vähän pinaattia. Lempeä nokkonen sopii esimerkiksi lettuihin ja piirakoihin.

#energiatehokkuus #kodinkone #kotona #ympäristö  

Fiksua vaatehuoltoa

Vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyyn mukaan laitamme pesukoneeseen vaatteita, jotka eivät sinne kuulu. Pesukoneelle on hyviä vaihtoehtoja. Vaatehuollon voi tehdä myös energiapihisti ja ekologisilla menetelmillä.

#energiatehokkuus #kotona #laiteuutuudet #viihde-elektroniikka  

Älyä teräväpiirtoviihteeseen

Tekoäly on mukana myös viihde-elektroniikassa. Samsung Neo QLED 4K QN95D sisältää NQ4 AI Gen2 -suorittimen, joka edustaa Samsungin parasta teknologiaa tekoälypohjaisissa 4K-televisioissa.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #viihde-elektroniikka #energiansäästö #astettaalemmas #hyvinvointi #lämpö #piha #sähkönsäästö #vapaalla #testi #valaistus #sähkö #ilmastointi #puutarha #sisustus #lämmitys #sähköpula #kaukolämpö #energiantuotanto #pääsiäinen #aurinko #aurinkopaneeli #tulevaisuus #osaaminen #sähköpalo #sähköasennukset #sähkögrilli #työ #sähkönsiirto #kinkkutemppu #kesämökki #sähköinen liikenne #sähköverkko #hiilijalanjälki #sähköhammasharja #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #sähköauto #kolumni #ympäristö #ilmastonmuutos #sahkolasku