Vaikuttavaa äänentoistoa kesän juhliin

Vaikuttavaa äänentoistoa kesän juhliin

16.05.2023

Sony julkisti uuden SRS-XV800-bilekaiuttimen, joka on suunniteltu juhlia varten.

Olipa käyttäjä sitten järjestämässä eeppisiä juhlia tai nauttimassa suosikkielokuvien tai sarjojen katselusta, kaiutin tarjoaa voimakkaan, huoneen täyttävän äänentoiston riippumatta siitä, mitä ja missä kuunnellaan.

SRS-XV800:ssa on Omni-directional Party Sound -äänentoisto, joka kuljettaa voimakkaan äänen tilan jokaiseen nurkkaan. Sisäänrakennetun riittoisan akun ansiosta kuunteluaika on jopa 25 tuntia. Jos kaiuttimesta loppuu akku, pikalatauksella saa 10 minuutissa kolme tuntia lisää soittoaikaa.

Lisätiedot: www.sony.net


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiansäästö #energiatehokkuus #energiavinkki #kotona  

Pienillä teoilla energiatehokas joulunaika

Kynttilät, kuusi, valot, ruuanlaitto, saunominen ja joulutunnelmasta nauttiminen kuuluvat suomalaiseen jouluun. Pienillä teoilla myös energiankulutus pysyy kurissa.

#energiatehokkuus #energiavinkki #kodinkone #kotona  

Hyödynnä pakkaset – sulata pakastin

Kaikki kylmälaitteet toimivat energiatehokkaimmin, kun ne säännöllisesti puhdistetaan ja sulatetaan. Nyt kun lämpötilat ovat laskeneet koko maassa pakkasten puolelle, kannattaa miettiä oman pakastimen sulatusta.

#kodinkone #kotona #resepti  

Joulupuuron voi tehdä myös ohrasta

Monessa suomalaiskodissa riisipuuro on oleellinen osa joulua. Se perinteisin joulupuuro valmistuu kuitenkin kotimaisesta ja terveellisestä ohrasta.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #viihde-elektroniikka #energiansäästö #astettaalemmas #hyvinvointi #sähkönsäästö #lämpö #piha #testi #vapaalla #valaistus #ilmastointi #sisustus #puutarha #lämmitys #sähkö #sähköpula #aurinko #kaukolämpö #aurinkopaneeli #pääsiäinen #energiantuotanto #osaaminen #sähköpalo #työ #tulevaisuus #sähköasennukset #sähkögrilli #sähkönsiirto #kesämökki #sähköinen liikenne #sähköverkko #hiilijalanjälki #sähköhammasharja #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #sähköauto #kolumni #ilmastonmuutos #sahkolasku