Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

Valitse itse, imuroi tai imuroi ja moppaa

12.09.2023

iRobot on tuonut markkinoille Roomba Combo i5+ -robotti-imurin ja -mopin. Laite muuntuu helposti kaikkien pintojen pölynimurista kovien lattioiden imuriksi ja mopiksi, kun pölysäiliö vaihdetaan moppisäiliöön. 

Roomba Combo i5+ on ihanteellinen valinta pienempiin koteihin, sillä se osaa navigoida optimaalisesti eri huoneissa ja siivoaa loogisesti ja tarkoituksenmukaisesti suorissa riveissä.

iRobot Home -sovelluksella käyttäjä voi luoda Smart Map -älykartan ja määrittää huoneiden nimet huonekohtaista siivousta varten. Siivoustyö voidaan käynnistää iRobot Home -sovelluksen kautta tai äänikomennolla, kun robotti on yhdistetty ääniavustajayksikköön.

Jos robotin akku tyhjenee, laite lataa itsensä automaattisesti ja jatkaa sitten siivousta, kunnes työ on valmis. Pölysäiliötä käytettäessä Roomba Combo i5+ tyhjentää automaattisesti jopa 60 päivän lian ja pölyn ulkoiseen Clean Base -pölysäiliöön, joka toimii samalla robotin latausasemana.

 


 

Hintataso noin 749 e
Lisätietoja: witt.fi

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#energiatehokkuus #energiavinkki #kotona #sähkö  

Kevät pudottaa sähkölämmittäjän energialaskua

Olemme vuodenajassa, jolloin varsinkin sähkölämmittäjän energialaskut alkavat laskea. Sähkönkulutus laskee ilmojen lämmetessä, auringon säteiden lämmittäessä ikkunan läpi sisätiloja ja sähkönhintojen tasaantuessa.

#energiatehokkuus #kodinkone #kotona #resepti  

Energiatehokkaat pataruoat valmistuvat helposti: Nyt kannattaa olla hyvää pataa

Nyt on mehevien ja sähköuunissa helposti valmistettavien pataruokien ja muhennosten aika. Pataruoan aktiiviseen työstämiseen menee aikaa yllättävän vähän – ja loput hoitaa uuni lempeällä lämmöllä. Ja pataruoka vain paranee uudelleen lämmite...

#kotona #laiteuutuudet #viihde-elektroniikka  

Marimekko ja Samsung yhteistyöhön

Unikko ja muut ikoniset kuviot saapuvat lifestyle-lisätarvikkeisiin sekä The Frame -television taideteoksiin.

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #kodinkone #laiteuutuudet #resepti #turvallisuus #viihde-elektroniikka #energiansäästö #astettaalemmas #hyvinvointi #sähkönsäästö #lämpö #piha #testi #vapaalla #valaistus #sisustus #ilmastointi #lämmitys #puutarha #sähkö #sähköpula #kaukolämpö #aurinkopaneeli #pääsiäinen #aurinko #energiantuotanto #osaaminen #sähköpalo #tulevaisuus #sähkögrilli #työ #sähköasennukset #sähkönsiirto #kinkkutemppu #kesämökki #sähköhammasharja #sähköinen liikenne #sähköverkko #hiilijalanjälki #moottorilämmitys #verkkopalvelu #kotivara #sähköauto #kolumni #ilmastonmuutos #sahkolasku