Älykello aktiivisen elämäntavan tueksi

Älykello aktiivisen elämäntavan tueksi

17.02.2022

Kuntoilu, ulkoilu ja aktiivinen elämäntapa ovat terveellisen elämän perusta. Aktiivisuutta, unta ja palautumista on hyvä myös seurata. Älykellomarkkinoilla on jatkuvaa kehitystä ja uusia tuotteita esitellään usein.

Garminin uudessa epix™-älykellossa on kirkas AMOLED-näyttö. Safiirilasilla ja titaanikellonkehällä varustettu epix sopii ranteeseen niin toimistossa kuin salilla.

Laitteen akku kestää jopa 16 päivää, joten epixiin voi luottaa kellon ympäri. Älykello seuraa unta ja energiatasoa, auttaa saavuttamaan uusia tavoitteita tai treenaamaan suureen koitokseen. Epixissä on kattava valikoima hyvinvoinnin ja aktiivisuuden seuranta­ominaisuuksia sekä erinomaiset harjoittelu- ja älytoiminnot.

– Aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu epix on monipuolinen multisport-älykello, jossa on AMOLED-näyttö, poikkeuksellisen pitkä akunkesto sekä kattavat hyvinvointi-, harjoittelu- ja palautumisominai­suudet, kertoo Garmin-yhtiön maailmanlaajuisen kuluttajamarkkinoinnin varatoimitusjohtaja Dan Bartel.

– Kaikilla on omat tavoitteensa, ja epix auttaa saavuttamaan niitä askel askeleelta tarjoten vinkkejä ja motivaatiota.

 

Tyyliä ja käytännöllisyyttä

Jatkuvaan käyttöön suunnitellussa epixissä yhdistyvät kestävä muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, kuten safiirilasi ja titaani. Älykellossa on 1.3 tuuman jatkuvasti päällä oleva AMOLED-näyttö.

Luotetta­vat painikkeet on yhdistetty uuteen, mukautuvaan kosketusnäyttöön. Älykello- ja navigointi­toimintojen käyttö on vaivatonta.

Kuntoa ja treenitekniikkaa on helppo parantaa selkeiden animoitujen harjoitusten avulla. Lajeina voimaharjoittelu, sykettä nostava treeni ja jooga. Oletko lähdössä suoraan töistä pelaamaan tennistä? Pystyt vaihtamaan epixiin nopeasti sopivan QuickFit™-rannekeen. Vaihtoehtoina saatavilla metalli-, nahka-, mokka- ja silikonirannekkeita.

 

Hyvinvointi- ja terveystiedot

Kun ranteessa on Garmin epix, käytettävissä on laaja valikoima hyvinvoinnin seurantaominaisuuksia, jotka auttavat ymmärtämään paremmin oman kehon toimintaa: rannesykeanturi, johon käyttäjä voi asettaa hälytyksen liian korkeasta tai alhaisesta sykkeestä, hengitystahdin ja stressitason seuranta, kattavat unitiedot, muun muassa unenlaadun pisteytys ja vinkkejä sen parantamiseen sekä Body-Battery™-energiatason seuranta.

Epix pysyy mukana aktiivisessa elämäntavassa ja sisältää laajan valikoiman urheilusovelluk­sia, muun muassa kuntosaliharjoittelu, pickleball & tennis, kiipeily, boulderointi, golf, surffaus ja laskettelu.

 

Innovatiivinen valmennus ja harjoittelu

Riippumatta siitä, treenataanko 5 km matkalle tai pidempään kisaan, epix voi auttaa valmistautumaan kilpailuun mukautettavien Garmin Coach -harjoitteluohjelmien avulla, joita täydentää maksuton virtuaalinen personal trainer.

Kello sisältää suuren valikoiman edistyksellisiä harjoitteluominaisuuksia, kuten PacePro™, joka auttaa pitämään yllä oikeaa tahtia ja huomioi myös nousujen jyrkkyyden ennalta määritettyä reittiä juostaessa, ja Real-Time Stamina, joka seuraa ja hallitsee rasitusta auttaen näin välttämään ylirasitusta.

Treenaaminen on helpompaa epix-älykellon päivittäin ehdottamien harjoitusten avulla, jotka perustuvat laitteen käyttäjän kuntotasoon, aikaisempiin treeneihin, palautumisaikaan, harjoitushistoriaan ja biometrisiin tietoihin.

 

Ylivoimaiset navigointitoiminnot

Lähdössä liikkumaan luontoon? Kellouutuus on varustettu monitaajuusverkon ja monisatelliittijärjestelmän tuella, mikä parantaa sijaintipaikannuksen tarkkuutta. Epix Sapphire -malliin on esiladattu TopoActive-kartat. Lisäksi on mahdollista ladata maksuttomasti karttoja eri puolilta maailmaa Wi-Fi®-yhteyden kautta.

Laskettelijat nauttivat päivitetyistä SkiView™-kartoista, joissa on uusia ominaisuuksia ja parempi suoritusyhteenveto. Liikkumisesta on helppo nauttia ilman huolta kellon latauksesta, koska akku kestää jopa 16 päivää älykellotilassa ja jopa 42 tuntia GPS-tilassa.

Hinta: Eri mallien suositushinnat ovat 949–1149 euroa.
Lisätiedot: www.garmin.com

 


Kommentit

Myös nämä saattavat kiinnostaa sinua!

#osaaminen #sähkö #tulevaisuus #työ  

Uratarina: Energia-ala kiehtoo insinöörimieltä

Veli-Petteri Liedes suunnisti energia-alalle jo opiskeluaikana, ja matka jatkuu. Ala muuttuu valtavaa vauhtia ja tarjoaa erittäin mielenkiintoisia ja merkityksellisiä työmahdollisuuksia energiamurroksen ytimessä.

#kilpailut  

Pelaa ja voita

Vastaa sähkövisaan tai täytä sähköinen ristikkomme. Visan vastaukset löydät lukemalla tämän uutispohjan juttuja. Uusi visa ja ristikko ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on avoinna aina noin kaksi kuukautta ilmestymisen jälkeen.

#sähköinen liikenne #vapaalla #ympäristö  

Junalla Eurooppaan

Junamatkailu on luonteva ja ympäristöystävällinen tapa liikkua Euroopassa. Sunna Kokkonen matkustaa säännöllisesti maata pitkin Lapista Keski-Eurooppaan ja takaisin.  

Katso myös nämä aihepiirit!

#kotona #vapaalla #kolumni #sähkö #verkkopalvelu #turvallisuus #ilmastonmuutos #sähköverkko #energiavinkki #viihde-elektroniikka #työ #energiatehokkuus #tulevaisuus #sähkönsiirto #energiantuotanto #osaaminen #laiteuutuudet #puutarha #kesämökki #ympäristö #hyvinvointi #piha #kaukolämpö #sähköinen liikenne #energiapolitiikka #resepti #lämpö #hiilijalanjälki #testi #astettaalemmas #toimitusvarmuus #aurinko #lämmitys #ilmastointi #sähköpula #aurinkopaneeli #datahub #ystävänpäivä #pääsiäinen #sähkönsäästö #tekoäly #Laskiainen #kodinkone #sähköasennukset #energiansäästö #sähkövero #kilpailut #sahkolasku