#kotona #energiavinkki #turvallisuus #kodinkone #laiteuutuudet #energiatehokkuus #vapaalla #resepti #ilmastonmuutos #sähköauto #verkkopalvelu #kolumni #sähkö #viihde-elektroniikka #lämpö #työ #piha #osaaminen #testi #kesämökki #hyvinvointi #puutarha #kaukolämpö #sähköinen liikenne #sähköverkko #energiantuotanto #ilmastointi #sähkönsiirto #energiapolitiikka #pääsiäinen #tulevaisuus #valaistus #astettaalemmas #lämmitys #sisustus #sähköasennukset #datahub #moottorilämmitys #sahkolasku #hiilijalanjälki #sähköpyörä #sähköpalo #ympäristö #Laskiainen #sähkövero #sähköpotkulauta #kilpailut #sähkögrilli #ystävänpäivä #sähköhammasharja #sähkölentokone
Nyt on entistä fiksumpaa säästää energiaa
Artikkeli 23.09.2022

Energiansäästö on aina järkevää, niin oman lompakon kuin ilmastonkin takia. Tänä syksynä sen merkitys korostuu entisestään.

Suuri puhallus
Artikkeli 22.09.2022

Lehtipuhallin, tuo melua ja tunteita herättävä laite ei olekaan maineensa veroinen melunaiheuttaja. Laitteiden sähköistyminen on poistanut tämän ikävän puolen ja akkukäyttöisiä laitteita löytyy myös ammattikäyttöön, kotipihoista puhumattakaan.

Sähkö tuo popkanteletar Ida Elinan soundiin voimaa ja syvyyttä
Artikkeli 20.09.2022

Sähköllä loihditaan kanteleesta uudenajan poppiin, rockiin tai heviin taipuva huikea soundi instrumentin kansallisromantiikkaa unohtamatta. Kanteletaiteilija ja muusikko Ida Elinaa kantelemusiikki vie myös maailman ääriin.

Pelaa ja voita
Artikkeli 20.09.2022

Vastaa sähkövisaan tai täytä sähköinen ristikkomme. Visan vastaukset löydät lukemalla tämän uutispohjan juttuja. Uusi visa ja ristikko ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on avoinna aina noin kaksi kuukautta ilmestymisen jälkeen.

Sienestys antaa oivaltamisen riemua ja koko kehon hyvinvointia: Sinne missä sienet kasvavat
Artikkeli 20.09.2022

Jokainen vähänkin aloitteleva sienestäjä tarvitsisi suonenjokelaisen Kirsti Eskelisen oppaaksi sienten kiehtovaan maailmaan ja antautumaan elämyksille, joita sienimetsä tarjoaa jopa jouluun asti. Myönteinen ”sienihulluus” voi koukuttaa juuri sinut iloisella tavalla.

Syysalet saapuvat, aika vaihtaa isompaan?: 55-tuumainen TV edelleen suosituin
Artikkeli 20.09.2022

Vaikka tarjolla on 65–85 tuuman kuvaa, kotiin hankitaan eniten 55 tuuman malleja. Tuovatko syksyn alennusmyynnit muutoksen?