#kotona #energiavinkki #energiatehokkuus #turvallisuus #kodinkone #vapaalla #laiteuutuudet #resepti #viihde-elektroniikka #sähkö #kolumni #sähköauto #verkkopalvelu #sähköverkko #ilmastonmuutos #lämpö #sähköinen liikenne #hyvinvointi #työ #energiansäästö #piha #astettaalemmas #tulevaisuus #osaaminen #kaukolämpö #energiantuotanto #puutarha #sähkönsiirto #kesämökki #sähkönsäästö #testi #ympäristö #lämmitys #ilmastointi #valaistus #sähköpula #sisustus #hiilijalanjälki #pääsiäinen #aurinkopaneeli #aurinko #energiapolitiikka #sähköasennukset #toimitusvarmuus #moottorilämmitys #datahub #sahkolasku #sähköpalo #sähköpyörä #tekoäly #Laskiainen #sähkögrilli #sähköpotkulauta #sähkövero #sähköhammasharja #ystävänpäivä #sähkölentokone #kotivara #kinkkutemppu

#sähköinen liikenne

Käytä akkuja turvallisesti
Artikkeli 28.05.2024

Lähes jokaisella on akkukäyttöinen laite. Akkuja käytetään niin työkaluissa kuin viihde-elektroniikassa sekä kulkuvälineissä. Akkuja sisältävien laitteiden käyttämisessä ja lataamisessa kannattaa noudattaa ohjeita ja olla huolellinen. Akkupalo on aina riskejä aiheuttava tilanne.

Junalla Eurooppaan
Artikkeli 14.02.2024

Junamatkailu on luonteva ja ympäristöystävällinen tapa liikkua Euroopassa. Sunna Kokkonen matkustaa säännöllisesti maata pitkin Lapista Keski-Eurooppaan ja takaisin.  

Junamatkailu kiinnostaa myös Suomessa
Artikkeli 14.02.2024

VR:n kaukoliikenteen matkustajaliikenteestä 95 prosenttia hoituu ympäristöystävällisesti sähköllä. Kesällä junalla pääsee kätevästi vaikkapa festareille tai kansallispuistoon.

Sähkö riittää sähköautojen lisääntyessäkin
Artikkeli 12.02.2024

Kävimme asiantuntijan kanssa läpi sähköautojen vaikutuksia maamme sähköhuollolle ja päästöille. Saimme vastaukset monia askarruttaviin kysymyksiin. Sähköautojen lisääntyminen ei lisää maamme sähköntuotannon päästöjä tai tuo uhkaa sähkön riittävyydelle.

Sähköautot rekisteröintitilastojen kärjessä
Artikkeli 22.11.2023

Sähköhenkilöautojen myynti on ollut Suomessa reilulla kasvu-uralla jo pitkään. Tämän vuoden kolmannella kvartaalilla uusia täyssähköautoja ensirekisteröitiin 7 516 kappaletta ja niiden osuus oli ensirekisteröinneistä lähes 35 prosenttia.

Sähkö antaa voimaa myös maan alla
Artikkeli 19.09.2023

Sähköistäminen etenee maalla, merellä, ilmassa – ja maan alla. Suomalaiset ovat maailman kärjessä akkukäyttöisten kaivoskoneiden kehittämisessä.